Nieuws & beurzen

 • Nieuwsbrief Lees meer »
 • Creëer je toekomst / Vakbeurzen

  Bonas Textile Machinery NV is de uitvinder van de elektronische jacquard en maakt gebruik van de meest recente technologieën. Onze innovaties zijn ontworpen om een oplossing te bieden aan de vragen vanuit de markt. Vertel ons uw dromen en we zullen u helpen om ze te verwezenlijken!

  Lees meer »
 • Face magazine Lees meer »
 • Warp Separator Technologie

  De "warp separator" is de zeer gewaardeerde Bonas gaaptechnologie voor de beste weefcondities.

   

  Lees meer »
<< Nieuws archief

Over Bonas

Bonas Textile Machinery NV is trendsetter in het ontwerpen en produceren van elektronische jacquards voor weefmachines.
Bonas Textile Machinery, met hoofdzetel in België, is een merknaam van VANDEWIELE o.a. bestaande uit verschillende textielmachinebedrijven elk toonaangevend in expertise binnen hun domein: Van de Wiele, tapijt- en fluweelmachines, IRO & ROJ, voorafwinders voor weefmachines, Memminger-IRO, vooruitstrevend in breitechnologie, Protechna, kwaliteitsgarantie in textiel en Titan, naai- en veredelingsmachines, om er maar een paar op te noemen.

Doorheen de geschiedenis van Bonas is onze filosofie ongewijzigd gebleven; continue investering in onderzoek en ontwikkeling. Dit leidde tot de uitvinding en ontwikkeling van de eerste elektronische jacquard, jaren terug.
Voor onze zeer gewaardeerde klanten hebben we de technologie en ervaring om blijvend het beste te bieden op vlak van snelheid, betrouwbaarheid, robuustheid en doeltreffendheid in de wereldwijde markt van jacquard weven.

De vooruitstrevendheid van onze productieafdeling in Kortrijk, België stelt ons in staat technologisch hoogstaande elektronische jacquards te leveren.
Onze professioneel toegewijde verkoops- en serviceafdelingen, met vestigingen wereldwijd, garanderen de Bonas klanten blijvende tevredenheid over onze producten uit het verleden, heden, alsook in de toekomst.

Neem gerust contact op met ons om u te laten overtuigen hoe u met de Bonas jacquards uw doel kunt bereiken.

Plan uw toekomst, met ons als uw partner.
Laten we samen onze toekomst uittekenen.